فرمت فایل : powerpoint
تعداد صفحات : 315
حجم فایل : 14204
گروه فایل : کشاورزی و زراعت
پروژه تحقیقاتی زراعت عمومی بر اساس کتاب زراعت عمومی مولف: کمال سادات اسمعیلان انتشارات دانشگاه پیام نور بصورت فایل پاورپوینت در 315 اسلاید بسیار کامل و قابل ویرایش تهیه گردیده و در تهیه آن کلیه علائم و اصول نگارشی رعایت شده و قالب آن را نیز می توان به دلخواه تغییر داد.
آشنایی اجمالی
جایگاه درس
درس زراعت عمومی به ارزش 3 واحد جزء دروس اصلی رشته اقصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد.
هدف کلی درس
هدفهای ارائه این درس به دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی عبارتند از:
شناخت و طبقه بندی گیاهان زراعی از نظر فصل رشد، طول عمر، هدف تولید و ...
تاثیر عوامل محیطی در رشد و نمو و تولید مثل گیاهان زراعی.
شناخت مراحل و چگونگی آماده سازی بستر بذر، عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی.
****************************
بخشهایی از متن
مقدمه
تولید غذا، پوشاک و سوخت همواره در طول تاریخ مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی بوده است. تولیدات گیاهی، اساس تامین غذا را تشکیل می دهند، بطوری که جیره غذایی بسیاری از مردم تقریبا بر مصرف مستقیم فرآورده های گیاهی متکی است. حتی گوشت و فرآورده های دامی نیز که گاهی به جیره غذایی افزوده می شوند از تولیدات گیاهی منشاء می گیرند. تولید الیاف نیز مستقیما و یا به طور غیرمستقیم به گیاهان زراعی وابسته اند. در بسیاری از کشورهای فقیر و توسعه نیافته برای مصارف پخت و پز و تولید گرما عمدتا از گیاهان به عنوان سوخت استفاده می شود.
هر قسمتی از گیاه اعم از اندام های رویشی یا اندام تکثیر جنسی (دانه) که برای کشت و تولید گیاه جدید مورد استفاده قرار گیرد، در زراعت اصطلاحاً بذر (Seed) نامیده می شود. اکثر گیاهان زراعی بوسیله دانه تکثیر می یابند، اما برای تکثیر برخی گیاهان از اندام های رویشی مانند پیاز، غده و ساقه استفاده می شود. به طور مثال در زراعت سیب زمینی، زعفران، پیاز خوراکی و نیشکر به ترتیب غده،بنه (سوخ) ، پیاز و قلمه های ساقه این گیاهان کشت می شوند.
بذر مرغوب بذری است که سالم (کامل) باشد. چنانچه جنین، آندوسپرم و یا پوسته بذر طی عملیات برداشت محصول آسیب دیده باشند، از درصد سبز شدن آن به شدت کاسته می شود و گیاهچه های ضعیفی تولید خواهند شد. ...
مقدمه
گیاهان زارعی در طول دوره رشد و نمو خود از نهاده های نور، آب و عناصر غذایی خاک بهره برداری می کنند. چنانچه یک قطعه زمین هر ساله به زیر کشت رود، بسته به میزان تولید آن، از عناصر غذایی خاک کاسته شده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک تحت تأثیر قرار می گیرد. از سوی دیگر برخی از مشکلات مانند آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز، محصول و زراعت کشاورز را تهدید می کنند.
زمینی را که یک یا چند فصل زراعی کشت نشود آیش می گویند.
آیش گذاشتن زمین یکی از روش های متداول در تمام مناطق خشک و نیمه خشک جهان برای تقویت زمین و رفع خستگی آن می باشد.
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات و تعاریف
فصل دوم: گروه بندی گیاهان زراعی
فصل سوم: اندامهای گیاه (شکل، ساختمان، وظایف)
فصل چهار: عوامل محیطی مؤثر بر رشد و نمو گیاهان
فصل پنجم: آماده سازی بستر بذر
فصل ششم: بذر در زراعت
فصل هفتم: عملیات کاشت
فصل هشتم: عملیات داشت
فصل نهم: عملیات برداشت محصول
فصل دهم: آیش و تناوب زراعی
مبلغ : 45000 تومان
هدف از این پایان نامه ارزیابی معیارهای گزینش دوست در دانش آموزان اول دبیرستان شهرستان ملایر می باشد
تعداد صفحات | 103 |
حجم | 0 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
دانلود پاورپوینت بیمارستان های دوستدار ایمنی بیمار
تعداد صفحات | 213 |
حجم | 557 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پزشکی |
«بیمارستان» یک واژه فارسی است که در دوران ساسانیان و پس از آن در جهان اسلام برای «محلِ نگهداری بیماران» به کار میرفتهاست. در لغت، بیمارستان از واژه پهلوی «بیمار یا وِمار» و پسوند مکانِ «ستان» تشکیل شدهاست که به معنای «محل بیمار» است. این واژه در معنای نخستین خودش در دنیای قبل از اسلام در مورد دانشگاه جندی شاپور استفاده میشدهاست. سپس واژه بیمارستان در مورد محل نگهداری بیماران در تمامی سرزمینهای اسلامی به کار گرفته شد.
در گذشته به بیمارستان، مریضخانه و خستهخانه هم گفته میشد. در فارسی افغانستان به آن شفاخانه میگویند. در منابع قدیم فارسی از واژههایی چون دارالشفا و بیتالادویه و محکمه (مکان فعالیت حکیم یا همان طبیب) نیز برای نامگذاری بیمارستان استفاده میشدهاست.
فهرست مطالب
سطوح تحقق استانداردهای ایمنی بیمار
گروه A: حاکمیت و رهبری
1.A:مدیریت ارشد
2. A: برنامه ایمنی بیمار
3. A:داده ها بمنظور بهبود ایمنی ارائه خدمات
4. A:تجهیزات و وسایل
5. A:کارکنان فنی و متخصص به منظور تأمین ایمنی بیشتر برای کارکنان
6. A :خط مشی ها، راهنماها و روش های استاندارد اجرایی(SOP)
گروه B: استانداردهای جلب مشارکت و تعامل با بیمارو جامعه
1. :Bحقوق بیمار و خانواده
2. :Bآگاهی وضعیت سلامت
3. :Bشناسایی هویت بیمار
4. :Bجلب مشارکت جامعه
5. :Bطرح وقایع تهدید کننده ایمنی با بیماران ومراقبین آنان جلب مشارکت جامعه
6. :Bجلب مشارکت بیمار
دانلود پاورپوینت آشنایی با محصولات خلاقانه دوستدار محیط زیست
تعداد صفحات | 53 |
حجم | 2121 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | محیط زیست |
دانلود پاورپوینت آشنایی با محصولات خلاقانه دوستدار محیط زیست جهت رشته محیط زیست در قالب 53 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
سال هاست که انسان به صور مختلف در حال تخریب محیط زیست است اما به تازگی به اهمیت بسیار زیاد محیط در زندگی و بقای خودش پی برده ودر صدد جبران بر آمده تا بتوانند قسمتی از کار های گذشته خود را جبران کند .
فهرست مطالب
مقدمه
پلاستیک زیست تخریب پذیر
حباب های اب خوراکی
کاغذ سنگ
اب خاکستری
گوشت سنتزی
منابع
دانلود فصل هشتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان نظریه های بشر دوستانه
تعداد صفحات | 13 |
حجم | 100 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | روانشناسی و علوم تربیتی |
دانلود فصل هشتم پاورپوینت کتاب روانشانسی شخصیت دکتر یوسف کریمی با عنوان نظریه های بشر دوستانه در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش
هدف کلی فصل :
آشنایی با نظریه های بشر دوستانه شخصیت
این نظریه ها در تقابل با دیدگاه های روانکاوی و رفتارگرایی شکل گرفته اند بنظر آنها روانکاوی توجه خود را به جنبه بیمارگونه انسان معطوف کرده و رفتارگرایی نیروی بالقوه انسان را ندیده گرفته و دیدگاه مکانیکی دارند
فهرست مطالب:
نظریه های بشر دوستانه
فلسفه نسبت به انسان
نظریه مزلو
سلسله مراتب نیازهای مزلو
نیازهای شناختی
و....